Elev înjunghiat în parc, în pauza dintre cursuri Recomandat

Marți, 08 Noiembrie 2022 15:15
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Astăzi, în jurul orei 11:20, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înţepat în zona piciorului cu un cuţit.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, iar din primele cercetări se pare că un minor, în vârstă de 15 ani, în timp ce se afla într-un părculeţ de copii din zona intersecţiei străzii Gării cu strada Roşiori, în pauza dintre cursuri, l-ar fi înţepat cu un cuţit, în zona posterioară a piciorului stâng, pe un alt minor în vârstă de 15 ani, din Brăila, ambii fiind colegi în cadrul aceleiaşi instituţii de învăţământ din municipiu.
După săvârşirea faptei, minorul în vârstă de 15 ani, ar fi revenit la cursuri.
Minorul agresat a suferit leziuni, motiv pentru care a solicitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital, dar nu a rămas internat.
Poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică au identificat autorul minor în incinta instituţiei de învăţământ de pe raza municipiului, iar într-o borsetă, asupra unui minor în vârstă de 14 ani, coleg al celor doi minori implicaţi în eveniment, a fost găsit un cuţit care se pare că ar fi fost folosit la săvârşirea faptei.
În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Articole similare:
Elev înjunghiat în burtă, în pauză, de un alt elev

UPDATE: Elevul de 14 ani, atacatorul de la şcoala din Movileni, cercetat pentru tentativă la omor

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu