Ea este Celia, mama poliţist care s-a împuşcat cu pistolul din dotare Recomandat

Marți, 01 Noiembrie 2022 16:00
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

O tragedie parcă trasă la indigo a avut loc luni dimineaţă, 31 octombrie 2022, când o poliţistă, agent la Secţia de Poliţie Rurală Mărăcineni, s-a împuşcat cu arma din dotare, în propria locuinţă, notează gandul.ro. Despre acest subiect Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "O poliţistă s-a sinucis acasă cu pistolul din dotare. Era mamă a doi copii".
Femeia avea 36 de ani, era căsătorită şi avea doi copii, scrie presa locală. La locuinţa femeii din cartierul Dorobanţi s-au prezentat mai multe echipaje de Poliţie şi echipaje medicale de urgenţă, însă, din păcate, personalul medical nu a putut decât să constate decesul femeii.
Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare.

Cine era poliţista găsită moartă cu pistolul din dotare la ea

Cecilia Chiriţă avea 36 de ani, era căsătorită şi avea doi copii. Ea absolvise, în 2009, Şcoala de Agenţi de Poliţie de la Câmpina şi era încadrată ca agent de poliţie la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, începând cu anul 2009.
Se pare că poliţista şi-ar fi dus, în această dimineaţă, cei doi copii la şcoală, după care s-a întors acasă şi s-a împuşcat cu arma din dotare, relatează antena3.ro.

Nu este prima poliţistă care se sinucide cu arma din dotare

La începutul anului, o altă sinucidere şoca opinia publică. Adela, o poliţistă în vârstă de 25 de ani s-a împuşcat în cap cu arma din dotare, în baia gării Strehaia din judeţul Mehedinţi. Surse judiciare au declarat pentru Gândul că femeia ar fi avut un conflict cu soţul ei, poliţist în cadrul IPJ Dolj.
Adela a intrat în tură, miercuri dimineaţa, fără să lase impresia că are vreo problemă. La scurt timp, după ce a început serviciul ar fi primit un apel de la soţul său şi a ieşit afară să vorbească la mobil. Atunci, cel mai probabil, cei doi s-au certat, iar poliţista i-ar fi spus că o să se sinucidă. Imediat după ce a intrat în incinta clădirii, a mers direct la baie. Colegul ei de serviciu a fost sunat de soţul femeii şi i s-a spus s-o caute. Băiatul a intrat în baie, iar acolo totul era plin de sânge după ce fata se împuşcase. Nu s-a auzit nimic, pentru că cel mai probabil a aşteptat a aşteptat să treacă un tren. La faţa locului au ajuns medicii de la Ambulanţă, dar nu au reuşit să o resusciteze.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu