Duster francez radiat din circulaţie, descoperit în P.T.F. Oancea Recomandat

Joi, 09 Martie 2023 08:07
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Trecerii Frontierei Oancea au depistat un cetăţean bulgar, care s-a prezentat la controlul de frontieră, conducând un autoturism, ce figura radiat din circulaţie.
"În data de 07 martie a.c., în jurul orei 03.40, în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din România, un cetăţean din Bulgaria, în vârstă de 61 de ani, conducând un autoturism, ce avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare specific Franţei.
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autovehiculului în cauză şi la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru acesta, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora s-a constatat faptul că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de către autorităţile franceze.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat", potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu