Dramă de neimaginat: Un tată i-a tăiat gătul, cu drujba, băieţelului său

Miercuri, 16 Noiembrie 2022 19:20
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un incident şocant s-a petrecut, în această după amiază, peste Dunăre, în judeţul Tulcea, în localitatea Turcoaia. Un bărbat, în timp ce tăia cu drujba stuf, i-a tăiat gâtul băieţelului său în vârstă de numai 7 ani.

”În după-amiaza de 16 noiembrie 2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Măcin au fost sesizaţi cu privire la producerea unui incident pe raza localităţii Turcoaia din judeţul Tulcea. Din primele verificări efectuate la faţa locului, a reieşit faptul că un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din localitatea Turcoaia, judeţul Tulcea, în timp ce tăia cu un motofierăstrău mecanic, tip drujbă, stuf la stâna de animale situată în aceeaşi localitate, pe fondul neatenţiei, l-ar fi atins pe fiul său, în vârstă de 7 ani cu motofierăstrăul funcţional în zona gâtului. În urma leziunilor provocate, echipajul de ambulanţă sosit la faţa locului a declarat decesul minorului”, a informat poliţia.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

În continuare, poliţiştii fac verificări în vederea stabilirii tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii incidentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu