Cuca, Galaţi: Depistat conducând un ansamblu rutier fără categorie corespunzătoare Recomandat

Marți, 07 Martie 2023 12:22
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti efectuează cercetări cu privire la un bărbat care conducea un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere deţinut nu îi dădea dreptul.
În data de 03 martie a.c., în jurul orei 22.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe DN 24D, pe raza localităţii Cuca - judeţul Galaţi, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autovehicul ce tracta o remorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 42 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto a prezentat un permis de conducere emis de autorităţile din România, valabil pentru categoriile AM, B1, B, C1, C, dar nu şi pentru categoria BE, necesară conducerii ansamblului rutier respectiv.
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană cu permis de conducere necorespunzător categoriei vehiculului respectiv, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu