Cu maşina neînmatriculată, pe şosele în Brăila Recomandat

Joi, 02 Martie 2023 15:10
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un cetăţean român, care a încălcat regimul circulaţiei rutiere, conducând pe drumurile publice un autoturism neînmatriculat.
Astfel, în data de 01 martie 2023, în jurul orei 22.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila - I.T.P.F. Iaşi, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, pe raza municipiului Brăila, D.N. 22B, a efectuat semnalele regulamentare de oprire pentru un autoturism, cu număr de înmatriculare provizoriu, condus de către un bărbat, cetăţean român, în vârstă 28 de ani.
Cu ocazia efectuării controlului, poliţiştii de frontieră au costatat că autorizaţia de înmatriculare provizorie a fost valabilă până la data de 26.02.2023, autoturismul la momentul opririi în trafic fiind neînmatriculat.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat,  la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun, potrivit I.T.P.F. Iaşi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu