Căutat cu disperare de iubită şi poliţie (UPDATE) Recomandat

Vineri, 11 Noiembrie 2022 15:38
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

UPDATE: Femeia a revenit asupra sesizării și a precizat faptul că a fost contactată telefonic de concubinul său, TICĂ GEORGE, menționând faptul că este plecat la muncă în Olanda, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

..............................................................................

Astăzi, 11 noiembrie a.c., Poliţia Oraşului Făurei a fost sesizată prin apel 112, de către o femeie, din satul Filipeşti privind dispariţia concubinului său, TICĂ GEORGE, în vârstă de 41 de ani, care, în dimineaţa zilei de 10.11.2022, a plecat la muncă în Bucureşti, iar începând cu ora 18:30, nu i-ar mai fi răspuns la telefon şi nu a reuşit să mai ia legătura cu acesta.
Semnalmente: 170 cm înălţime, corpolent, ochi verzi, păr negru scurt, semne particulare: un tatuaj de dimensiuni mici pe membrul superior stâng şi unul în zona abdomenului.
Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă de fâş de culoare roşu, pantaloni tip blug de culoare negru, pantofi sport de culoare alb.
Pentru TICĂ GEORGE a fost solicitată căutarea la nivel naţional.
Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu