Brăila. Bătaie între 4 adolescenţi, la un pas de a se tăia cu un cuţit. I-au potolit jandarmii. Recomandat

Duminică, 26 Februarie 2023 11:35
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O altercaţie între adolescenţi, care s-ar fi putut sfârşi la spital, a fost oprită la timp de jandarmi. Unul dintre minorii implicaţi în conflict avea un cuţit în buzunar. Scena violentă s-a petrecut sâmbătă, 25 februarie 2023, în jurul orei 17:00, în  apropierea Sălii Polivalente "Danubius" din municipiul Brăila, unde se desfăşura un eveniment sportiv.

Echipajul de jandarmerie, aflat în zona Sălii Polivalente, în misiune de asigurare a ordinii publice la manifestarea sportivă, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în proximitatea clădirii are loc o altercaţie între mai mulţi minori. Când au văzut jandarmii, adolescenţii au fugit, însă au fost prinşi la scurt timp.

În urma controlului corporal preventiv efectuat asupra celor patru minori, asupra unuia dintre băieţi a fost găsit un cuţit de 25 de centimentri din care lama rabatabilă măsurând 11 centimetri. Posesorul, în vârstă de 16 ani, le-a declarat verbal jandarmilor că ar fi avut de gând să folosească obiectul periculos "doar pentru intimidare". Minorii au mai povestit că ar fi vorba despre un conflict mai vechi între ei, iar de aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas. 

Cei patru adolescenţi cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani au fost conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, unde au fost chemaţi şi părinţii acestora.

Jandarmii au întocmit actul de sesizare, iar cercetările vor fi continuate de poliţişti.

Menţionăm că incidentul nu a avut legătură cu manifestarea sportivă care se desfăşura la Sala Polivalentă.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu