Bătaie cu interlopi, la o benzinărie din Brăila Recomandat

Sâmbătă, 28 August 2021 12:08
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La data de 27.08.2021, în jurul orei 12.15, polițiștii brăileni au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că pe Şoseaua Buzăului, intersecție cu Șoseaua de Centură a Brăilei, este în desfășurare un scandal între mai multe persoane.

La fața locului, au intervenit atât polițiști judiciari, rutieri, de ordine publică și luptători de intervenție rapidă din cadrul I.P.J. Brăila, precum și jandarmi din cadrul I.J.J. Brăila care  au dezamorsat conflictul și au restabilit liniștea publică.

Astfel, polițiștii au constatat că două grupuri de persoane, cu vârstele cuprinse între 19 și 43 de ani, s-au lovit reciproc cu diferite obiecte contondente.

În timpul derulării evenimentului, un brăilean, în vârstă de 32 ani, participant la scandal, încercând să parăsească zona, s-a urcat la volanul autoturismului său și în timp ce se deplasa pe Şoseaua de Centură a provocat un accident rutier în urma caruia au rezultat doar pagube  materiale.

Şoferul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și drugtest.

În urma scandalului, trei dintre participanți, printre care și șoferul de 32 ani, au fost transportați la spital pentru a le fi acordate îngrijiri medicale, ocazie cu care șoferul a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Ulterior, cei trei bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila se continuă cercetările sub aspectul  savarşirii infracțiunilor de încăierare, tulburare a ordinii și liniştii publice, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase precum și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Totodată, polițiştii i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cinci dintre participanții la scandal.

În prezent, aceştia se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu