Ambuteiaj la vama Giurgiuleşti-Galaţi Recomandat

Marți, 25 Ianuarie 2022 13:07
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Serviciul Vamal anunţă transportatorii de mărfuri că, la această oră, se atestă trafic îngreunat şi la punctul de trecere a frontierei „Giurgiuleşti-Galaţi” (rutier). Potrivit informaţiilor comunicate de subdiviziunile teritoriale, pe partea română s-au format mai multe coloane de automarfare, care aşteaptă să intre în ţara vecină, fapt ce a condus la apariţia unui aflux de camioane şi pe partea moldovenească, notează UNIMEDIA.
De asemenea, conform estimărilor, valorile mari de trafic se vor menţine şi pe parcursul zilelor următoare. Totodată, Serviciul Vamal menţionează că la postul vamal „Sculeni” (România) se atestă o uşoară deblocare a circulaţiei, însă valorile de trafic se menţin ridicate. În continuare, pe partea română sunt mai multe autocamioane care aşteaptă să fie supuse verificărilor de specialitate.
În aceste condiţii, se recomandă transportatorilor de mărfuri să opteze pentru punctul de trecere a frontierei Leuşeni-Albiţa. Serviciul Vamal va monitoriza în permanenţă situaţia creată şi va reveni cu actualizări.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu