Alertă la spital! Un bărbat băut a intrat cu un pistol - Tulcea Recomandat

Vineri, 03 Februarie 2023 13:39
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În această dimineață, vineri, 03 februarie 2023, în jurul orei 06.00, jandarmii au fost solicitaţi, prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să se deplaseze la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, secţia de chirurgie, unde agentul de pază a reclamat faptul că un bărbat, internat la secţia de chirurgie, are asupra lui o armă.
Jandarmii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au identificat persoana în cauză, un bărbat, în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în Constanţa, având asupra lui, într-o pungă, o armă din categoria celor neletale, fără butelie de gaz şi încărcător. Bărbatul, aflat într-o stare vădită de ebrietate, nu a dorit să comunice motivul pentru care avea arma asupra sa, însă a declarat că deţine o autorizaţie pentru arma în cauză.
Jandarmii au procedat la ridicarea în vederea confiscării armei şi au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port arme fără drept, în sediul instituţiilor publice, faptă ce se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani şi interzicerea unor drepturi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu