6 incendii vegetaţie, într-o singură zi, la Tulcea Recomandat

Marți, 17 August 2021 10:29
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În data de 16 august a.c., salvatorii Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localităţii Agighiol. În urma evenimentului, a ars vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp. Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui foc deschis în spaţii deschise.
După lichidarea incendiului, acelaşi echipaj a intervenit la un incendiu produs la marginea localităţii Agighiol, la aproximativ 2 Km de locul primului incendiu. În urma evenimentului, au ars circa 10 tone de gunoi de grajd. Cel mai probabil incendiul s-a produs în urma unui foc deschis în spaţii deschise.
În cursul zilei de 16 august a.c., 6 subofiţeri din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza oraşului Babadag. În urma evenimentului, au ars aproximativ 700 mp de vegetaţie uscată şi lăstăriş. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.
În cursul zilei de 16 august a.c., 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit pe raza localităţii Nicolae Bălcescu. În urma evenimentului, au ars aproximativ 700 mp de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.
În după-amiaza zilei de 16 august a.c., salvatorii din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag au fost solicitati să intervină la un incendiu produs între oraşul Babadag şi localitatea Enisala. Un echipaj, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, s-a deplasat de urgenţă la locul solicitării. Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore de la momentul anunţării, la ora 17:23. În urma evenimentului au ars aproximativ 10 hectare de vegetaţie uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.
În aceiaşi perioadă timp, un alt echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, la un incendiu produs pe raza localităţii Rândunica. Incendiul a fost lichidat după aproximativ o oră de la momentul sosirii la locul solicitării, la ora 17:40. În urma evenimentului au ars aproximativ 5000 mp de vegetaţie uscată şi lăstăriş. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost foc deschis în spaţii deschise.
Din fericire, în urma acestor incendii nu s-au înregistrat victime sau persoane rănite.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu