29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primarul anunţă deschiderea uşilor municipalei UNPR pentru înţelegeri preelectorale
Primarul anunţă deschiderea uşilor municipalei UNPR pentru înţelegeri preelectorale

Marius Stan, primarul în exerciţiu, anunţă deschiderea sezonului de negocieri preelectorale al municipalei UNPR. Anunţul a fost făcut din poziţia de preşedinte al organizaţiei municipale UNPR Galaţi şi vizează partidele mici precum şi eşalonul doi al partidelor mari. Edilul anunţă că va prima interesul oraşului pentru progresul zonei şi nu interesul unui grup de persoane. Marius Stan a declarat: “Pornind de la numele partidului nostru, anunţăm disponibilitatea noastră pentru o deschidere pentru progresul regiunii. (...) Discutăm cu toate partidele. (...) Se poate discuta inclusiv cu partidele mici. Dacă o alianţă e profitabilă pentru partid, nu exclud inclusiv retragerea candidaturii, (...) important este să fie susţinut interesul Galaţiului, nu al unui grup de interese. Propun înţelegeri (cu partidele mari - n.r.) dar fără ei (liderii - n.r.), mai există şi eşalonul doi. (...) Oraşul nu arată nici pe departe aşa cum trebuie. Timp de 26 de ani am bătut pasul pe loc”. Primarul a continuat cu ideea susţinerii celor trei proiecte de transport care ar urma să resusciteze economic Galaţiul.
Marius Stan consideră că a trecut timpul în care doar doi sau trei oameni puteau decide soarta oraşului: “În nici un caz nu mai cred că pot fi mânaţi oamenii (alegătorii şi membrii de partid - n.r.) ca oile (privind votul - n.r.). Să se întâlnească Nica şi Dobre şi să se hotărască ei. Nu mai merge aşa!”.
Marius Stan consideră că în perioada următoare vom putea asista la retrageri de candidaturi şi refacerea peisajului competiţional pentru fotoliul de primar al Galaţiului. A refuzat însă detalierea subiectului.


Articole înrudite