20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă acuză indolenţa şi lipsa de respect faţă de cetăţeni
George Stângă acuză indolenţa şi lipsa de respect faţă de cetăţeni

Aşa-zisele zone unitare, unde s-ar fi făcut modernizări ale infrastructurii de furnizare a agentului termic, se dovedesc a fi încă un eşec al administraţiei condusă de Marius Stan. Acesta îi obligă pe gălăţeni să rămână legaţi la un sistem de distribuire a agentului termic care s-a dovedit inoperabil şi care i-a adus la disperare pe mulţi dintre locuitorii acestor zone, este de părere consilierul judeţean George Stângă.

Liberalul reamonteşte că PNL a încercat să soluţioneze această problemă a gălăţenilor din aşa-zisele zone unitare prin înaintarea unui proiect de hotărâre referitor la suspendarea Hotărârii Consiliului Local nr.166/2008 privind instituirea zonelor unitare, astfel încât locuitorii captivi în acest sistem centralizat de termoficare să se poată debranşa şi să îşi asigure singuri apa caldă şi căldura de care au nevoie. 

„Este o chestiune de minim bun simţ ca, atât timp cât cetăţenii nu primesc un serviciu considerat obligatoriu, să nu îi forţezi să rămână legaţi de un sistem nefuncţional. Trebuie să li se asigure gălăţenilor o alternativă, ea fiind aceea a debranşării. Însă, de la momentul depunerii proiectului de hotărâre de către colegii mei din PNL au trecut mai bine de două luni de zile. Ce au făcut şefii administraţiei municipale din Galaţi? Nimic. Au pus această hotărâre în sertar, fără să le pese de gălăţeni, ignorând problemele acestora, confirmându-ne încă o dată incapacitate de a răspunde la problemele gălăţenilor. Nu aşa trebuie să funcţioneze o administraţie care are grijă de cetăţenii săi. Primarul Stan ar trebui să iasă din vacanţa prelungită în care a intrat şi să dea un răspuns clar la această solicitare venită din partea PNL sau măcar să propună dezbaterea proiectului nostru în şedinţa Consiliului Local”, spune consilierul George Stângă. 


Articole înrudite