Extraordinarele mărturii ale relaţiei între om şi câine Recomandat

Vineri, 15 Octombrie 2021 15:18
Publicat în Pet Mania
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Legendara prietenie şi iubire între oameni şi câini impresionează şi obligă, fiind una care trece peste vreme. Iată cum în actualitatea noastră putem avea emoţionante dovezi care duc spre extrem, spre momente de viaţă şi moarte şi în care apare gândul: „Căţeii sunt cele mai drăguţe creaturi de pe Pământ. Îţi oferă dragoste necondiţionată şi sunt modelul pentru ce înseamnă să fii cu adevărat viu”.
În Argentina, într-o localitate numită General Roca, a murit un om. În momentul ceremonialului de îngropare, cainele său, credinciosul Bobby a venit în fuga şi acolo a rămas. Chiar şi acum, după  mai mult de trei ani, el încă păzeşte mormântul stăpânului. Un gropar milos îi aduce de mâncare şi a devenit protectorul său. Toţi vizitatorii cimitirului privesc ca pe un exerciţiu de admiraţie fidelitatea lui Bobby.
La mii de kilometri depărtare, o americancă de 20 de ani se plimba în Parcul Naţional Yellowstone, în Statele Unite, când câinele ei a fugit din maşină, sărind pe fereastră. S-a scufundat într-un izvor fierbinte cu o temperatură de peste 90 ° C. Proprietara sa nu a ezitat să se scufunde în apa termală clocotită pentru a-şi salva animalul, dar povestea, din păcate, nu are un final fericit. Teribil arsă pe întregul corp, ea este acum în stare critică şi viaţa ei este în pericol. Aproape sigur va trebui să petreacă următoarele două luni în comă şi apoi să facă numeroase operaţii pentru refacerea pielii. Câinele său şi-a pierdut viaţa după ce a fost tras afară din izvorul fierbinte.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu