Intrarea în agenţiile loto, doar cu buletinul Recomandat

Vineri, 17 Februarie 2023 16:38
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Începând din data de 15 februarie 2023, angajaţii din agenţiile loto solicită clienţilor un act de identitate atunci când aceştia intră în locaţie, indiferent dacă vor să joace un bilet la loterie sau dacă vor să joace la păcănele, căci în toate agenţiile loto aceste aparate sunt nelipsite.
Noua regulă este implementată ca urmare a modificaării legislaţiei privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc care obligă sălile de jocuri de noroc să ţină evidenţa electronică a celor care intră în aceste locaţii. Este o măsură care se doreşte să evite posibilele probleme cauzate de jocuri de noroc, în lipsa controlului eficient.
Legea promulgată la finele anului trecut vizează introducerea obligaţiei organizatorilor de jocuri de noroc de a constitui şi a ţine la zi o bază de date referitoare la persoanele autoexcluse şi indezirabile. Se va ţine evidenţa în format electronic centralizat a datelor de identificare ale persoanelor care intră în incinta locaţiilor în care se organizează şi se exploatează orice tipuri de jocuri de noroc.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu