În minivacanţa de Paşte, turiştii care merg pe litoral se pot vaccina la Pavilionul Expoziţional Recomandat

Joi, 29 Aprilie 2021 14:03
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Turiştii care vor veni pe litoral în minivacanţa de Paşte se pot vaccina la Pavilionul Expoziţional din Constanţa, fără programare, doar cu cartea de identitate, aceştia urmând să fie imunizaţi cu vaccin Pfizer. Ei pot face fie prima doză, fie rapelul, caz în care se va folosi vaccinul cu care au început imunizarea, relatează News.ro.
Prefectura Constanţa a anunţat, joi, printr-un comunicat de presă, că turiştii au la dispoziţie două fluxuri de vaccinare.
"Turiştii care vor veni pe litoral în perioada 30.04 - 03.05 vor avea două fluxuri de vaccinare dedicate la dispoziţie în centrul din Pavilionul Expoziţional Constanţa, unde se pot imuniza împotriva SARS-CoV-2, fără o programare prealabilă, doar în baza cărţii de identitate", se arată în comunicat.
"Turiştii fie vor putea efectua rapelul (dacă se încadrează în perioada celei de-a doua doze), fie vor putea face prima doză a vaccinului, urmând ca rapelul să îl primească la un centru din judeţul de reşedinţă. Menţionăm că vaccinul folosit pentru imunizare, la prima doză, este cel dezvoltat de Pfizer - BioNTech, iar persoanele care vor efectua rapelul vor primi o doză din vaccinul cu care au început schema de imunizare", precizează Prefectura Constanţa.
În acest moment, judeţul Constanţa are 56 de fluxuri în 16 centre de vaccinare, 34 dintre fluxuri aflându-se în cel mai mare centru regional, cel organizat în Pavilionul Expoziţional Constanţa. Aici, zilnic, se pot vaccina până la 2.800 de persoane. La momentul de faţă, în judeţul Constanţa s-au administrat 231.004 doze.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu