VIDEO: Smiley a lansat piesa „Până la tine”, dedicată fiicei lui Recomandat

Vineri, 12 Martie 2021 22:55
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Piesa „Până la tine”, dedicată fiicei lui născute în urmă cu câteva zile, marchează începutul vieţii în trei. "Noul meu cântec este despre cea mai pură formă de iubire. Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune pe care mi le transmiteţi!", a scris Smiley pe Facebook.

Smiley şi Gina Pistol au devenit părinţi marţi, 09 martie 2021. Cântăreţul a anunţat că s-a născut fetiţa lor, care a avut la naştere 3,230 kilograme şi 51 de centimetri. 

"Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranţă următoarele: “Am devenit părinţi!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetiţa nostră este sănatoasă, are 3,230 kg şi 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din vieţile noastre şi stim deja că nu ştim nimic din tot ce ne aşteaptă", a scris Smiley, pe Facebook.

„Am încercat să găsesc o formulă cât mai simplă şi mai directă de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite că momentul în care întemeiezi o familie este ceva unic şi că bucuria acestui moment este mult mai mare decât tot ce ai trăit până atunci. De aici şi metafora vizuală pe care am ales să o folosim. A fost o plăcere şi o premieră să lucrez direct cu Smiley în relaţia de regizor-actor şi suntem foarte bucuroşi de ce am realizat”, a declarat Dorian, care semnează regia clipului „Până la tine” alături de Nicu Drăgan, ca editor şi director de imagine.

Melodia „Până la tine” este co-producţie HaHaHa Production şi Cat Music, cu muzica şi versurile compuse de Smiley împreună cu Dorian Micu.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu