Veste mare în showbiz: Cruduța este însărcinată (FOTO) Recomandat

Miercuri, 26 Octombrie 2022 15:55
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Veste mare în showbiz: Daniela Crudu aşteaptă un copil! Fosta asistentă a lui Capatos este, deja, în primul trimestru de sarcină. Se iubeşte cu un bărbat român de un an, chiar dacă este stabilită în Suedia, notează CANCAN.RO.

Cruduţa va deveni mamă în următoarele şase luni. Asta susţin sursele CANCAN.RO din anturajul fostei asistente a lui Capatos, iar Daniela, contactată de reporterii publicaţiei a confirmat vestea.

A oferit şi primele detalii despre iubit, iar după spusele ei, trăieşte o poveste de dragoste de un an. Bărbatul este român, iar Daniela susţine că este un tip discret, care o iubeşte.

După spusele Cruduţei, sarcina este deja avansată, iar burtica este proeminentă, însă încă nu a aflat sexul bebeluşului.

„Da, informaţia voastră e adevărată. Sunt însărcinată! De 1 an sunt cu el… e român (n.r. - despre iubit). E un băiat liniştit… aşa discret, cuminte… mă iubeşte, îl iubesc! Încă nu ştiu ce e (n.r. - bebelușul)! Fac trei luni săptămâna viitoare (n.r. - evoluția sarcinii). Deja se vede (n.r. - burtica de gravidă - FOTO ↓)!”, a declarat Daniela Crudu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO.

daniela

În ultima perioadă, Daniel Crudu a locuit în Suedia. Aceasta s-a mutat la sora ei, care este stabilită acolo de mai multă vreme. Surorile Crudu îşi câştigă existenţa în ţările nordice fiind modele OnlyFans.

Cruduţa a vorbit în exclusivitate pentru CANCAN.RO despre pozele destinate adulţilor pe care le face cu mare plăcere: „M-am plictisit de tv, nu mai e ce a fost, totul e pe Internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la «Burlăciţa», la «Ultimul trib», am fost cam peste tot. Nu ştiu dacă am ratat vreun show tv de la Antenă!”.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu