TUDUM: Un eveniment internațional Netflix pentru fani, pe 25 septembrie Recomandat

Marți, 07 Septembrie 2021 12:41
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

TUDUM. Ce este asta? Vei ști de îndată ce-l auzi, doar că în scris îl recunoști mai greu. TUDUM este primul sunet pe care îl auzi atunci când vizionezi un serial sau film pe Netflix. Mai mult decât atât, este inspirația din spatele inițiativei „TUDUM: Un eveniment internațional Netflix pentru fani”, descrie Netflix evenimentul.
„Pe data de 25 septembrie, cele mai cunoscute vedete ale noastre și cei mai de succes creatori de conținut din întreaga lume, reprezentând peste 70 de seriale, filme și programe speciale, ni se vor alătura pe scena virtuală pentru o zi captivantă, plină de clipuri și dezvăluiri în exclusivitate. Acesta este primul eveniment TUDUM pe care îl organizăm, iar obiectivul nostru e unul foarte simplu: să oferim divertisment și să ne arătăm aprecierea pentru fanii Netflix din întreaga lume”, potrivit Netflix.
Cum poți viziona? Evenimentul virtual începe la 18.00, ora României. Acesta va fi transmis pe toate canalele de YouTube ale companiei Netflix din întreaga lume, pe lângă Twitter și Twitch. Vor avea loc show-uri speciale înaintea evenimentului, care vor aduce în prim-plan seriale și filme coreene și indiene, precum și conținut anime palpitant. Acestea vor începe la 14.00, ora României, pe anumite canale.
La ce să te aștepți? Peste 70 de filme și seriale vor fi incluse în acest eveniment care va dura trei ore, inclusiv câteva dintre cele mai așteptate sezoane din seriale precum Stranger Things, Bridgerton și The Witcher, Fabrica de bani și Cobra Kai, dar și blockbustere de tipul Red Notice, Nu priviți în sus, Operațiunea de recuperare, Așa se întoarce roata, Vechea Gardă și multe altele. Fanii vor fi primii care se vor bucura de știri proaspete, trailere noi și clipuri exclusive în cadrul grupurilor de discuție interactive și în timpul conversațiilor cu vedetele și creatorii Netflix care au colaborat la titlurile de mai jos:
- Aggretsuko: sezonul 4;
- Viața la un mieunat distanță;
- A Traves De Mi Ventana;
- Arcane;
- Armata hoților;
- Black Crab;
- Gură bogată;
- Bridgerton;
- Bright: Suflet de samurai;
- Cicatrici;
- Omul de castane;
- Cobra Kai;
- Colin în alb și negru;
- Cowboy Bebop;
- The Crown;
- Dorință întunecată;
- De Volta Aos 15;
- Nu priviți în sus;
- Emily în Paris;
- Operațiunea de recuperare;
- Finding Anamika;
- Lavă pe pământ!;
- Așa se întoarce roata;
- Sortiți infernului;
- Heeramandi;
- Human Resources;
- Interceptor;
- Conspirații SRL;
- Fabrica de bani;
- Vechea Gardă;
- Ozark;
- Maldivas;
- Numele meu;
- Noua lume - Bun venit în paradis;
- Frumoasa luptătoare Sailor Moon Eternal: Filmul;
- Rebelii;
- Ritmo Salvaje;
- Red Notice;
- Sandman;
- Sex Education;
- Marea Liniștii;
- Soy Georgina;
- Stranger Things;
- Superescrocii;
- Ultraman: sezonul 2;
- The Umbrella Academy;
- Vikingii: Valhalla;
- The Witcher;
- The Witcher: Blood Origin;
- Young, Famous and African.
Cum poți difuza simultan evenimentul (co-stream)? Fanii sunt încurajați să difuzeze simultan evenimentul TUDUM și să reacționeze în timp real pe contul lor de Facebook, Twitch sau YouTube. Iată AICI - un ghid pentru a difuza simultan pe Twitch.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu