Pinocchio, de Guillermo del Toro va avea premiera pe Netflix pe 9 decembrie (TRAILER OFICIAL) Recomandat

Vineri, 11 Noiembrie 2022 10:05
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Creat de cineastul premiat cu Oscar Guillermo del Toro şi de legendarul animator premiat pentru producţiile stop-cadru Mark Gustafson, Pinocchio, de Guillermo del Toro este o poveste pe care crezi că o ştii, însă vei fi surprins să afli că nu e deloc aşa, potrivit Netflix.
Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reinventează povestea clasică semnată de Carlo Collodi, despre o marionetă de lemn care prinde viaţă în mod magic pentru a alina suferinţa unui tâmplar pe nume Geppetto. Acest musical fantastic de tip stop-cadru, regizat de Guillermo del Toro şi Mark Gustafson urmăreşte peripeţiile neascultătorului Pinocchio, care se află în căutarea locului său pe lume.
Regizat de Guillermo del Toro şi Mark Gustafson, filmul include în distribuţie vocile lui Ewan McGregor în rolul lui Cricket, David Bradley în rolul lui Geppetto şi îl prezintă pe Gregory Mann în rolul lui Pinocchio. Din distribuţie mai fac parte şi Finn Wolfhard, Cate Blanchett, câştigătoare a premiului Oscar, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz, câştigător al premiului Oscar, şi Tilda Swinton, câştigătoare a premiului Oscar.
Pinocchio, de Guillermo del Toro va avea premiera pe Netflix pe 9 decembrie. TRAILER OFICIAL AICI!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu