Oana Zăvoranu: Iartă-mă mamă, eram posedată! Recomandat

Marți, 01 Noiembrie 2022 14:07
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Oana Zăvoranu, în vârstă de 49 de ani, şi-a surprins fanii de pe contul de socializare cu un mesaj dedicat regretatei sale mame, Marioara Zăvoranu. Cele două au fost ani buni în scandal, iar vedeta a spus multe cuvinte dureroase la adresa celei care i-a dat viaţă, notează Libertatea.
Recent,Oana Zăvoranu şi-a surprins fanii cu un mesaj dureros, pe care l-a publicat pe internet. Vedeta spune că „se cutremură” atunci când îşi aminteşte de acele momente.
„MAMA, TE IUBESC CU INIMA CURATĂ ŞI PLINĂ DE DURERE ŞI TE ROG SĂ MĂ IERŢI DACĂ POŢI, PENTRU TOT CE ŢI-AM FĂCUT ŞI PENTRU TOATE CELE PE CARE ŢI LE-AM GREŞIT. Îţi promit că am să repar, cum ştiu şi cum pot eu mai bine, toată suferinţa pe care ţi-am produs-o aici pe pământ, fără să ştiu ce fac… Am să fac numai lucruri bune şi frumoase, de acum înainte, ca să poţi fi mândră cu adevărat de mine acolo unde eşti.
M-ai făcut din dragoste, m-ai crescut ca pe o Prinţesă, în abundenţă, frumos, iubire şi căldură… ţie şi lui tata vă datorez totul, tot ceea ce sunt şi faptul că exist… Cuvintele pot părea acum sărace şi goale, dar DUMNEZEU ştie că decât niciodată, e mai bine şi mai târziu.
Când mă uit înapoi mă cutremur… dar sunt puternică pentru că sunt FATA VOASTRĂ şi voi aţi fost amândoi puternici în faţa duşmanilor din vieţile voastre… aţi trăit demn şi nu v-aţi umilit la nimeni niciodată.
Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuinţa mea de atunci. MAMA, te iubesc şi cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am ştiut de capul şi de sufletul meu chinuit. Ai fost şi vei fi MAMA mea până la final pe pământul ăsta.
Mai întâi mi-am cerut iertare cui şi unde a trebuit… Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante… tot public am simţit că trebuie să îmi cer şi iertare.
Şi îmi cer iertare în felul ăsta şi VOUĂ, tuturor oamenilor care aţi urmărit cu sau fără voia voastră, muţi de durere şi furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal şi al cărei protagonistă a fost din păcate MAMA MEA…”, este o parte din mesajul postat de Oana Zăvoranu.
„Aş da multe să pot şterge tot ce a rămas mărturie, dar nu voi putea… Pot doar să îmi deschid sufletul vouă, fanilor mei sau celor care m-aţi blamat atunci, pe bună dreptate, pentru că NU ERAM EU… ERAM POSEDATĂ, ŞI DIAVOLUL DIN MINE MĂ BATJOCOREA… aşa face el atunci când nu e DUMNEZEU ÎN NOI, când nu cerem ajutorul LUI şi ÎNGERUL dat de EL plânge.
Voi face tot ce îmi stă în putinţă să mă vedeţi, de fapt, cum sunt eu cu adevărat. Acum totul este altfel…ACUM ÎL AM PE DUMNEZEU ÎN INIMĂ ŞI SUFLET ŞI NU AM SĂ ÎL MAI LAS NICIODATĂ. Iar asta o să se vadă… nu mai promit nimic, veţi vedea singuri, cei care încă mai aveţi încredere în mine. Vă iubesc mult”, a încheiat Oana Zăvoranu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu