Oana Lis, apel disperat pe Facebook: Azi vă cer ajutorul pentru Vio! Recomandat

Sâmbătă, 13 August 2022 13:38
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Oana Lis este depășită de situație. Starea de sănătate a soțului ei, fostul edil al Capitalei Viorel Lis, s-a înrăutățit. Oana cere ajutorul oamenilor pe Facebook.

"Așa cum va ziceam, azi va cer ajutorul ptr Vio. I-am promis ca voi fi alături de el pana in ultima clipă și ca nu-l las la azil, asta e cea mai mare frică a lui  . Este o persoană lucidă, conștient de el și vrea să stea acasă in patul lui pana in ultima clipă.  Problema e ca de ceva timp a devenit o persoană cu dizabilitati cu un handicap locomotor si nu am stiut cât de greu e sa ai grija totală de o persoană cu asemenea probleme, nu am stiut provocările unei persoane cu dizabilitati, care nu mai poate merge nici la doctor pentru ca nu există rampă la bloc și fiind o persoană masivă, nici in 3 oameni nu-l putem căra  în brațe, nu am stiut cât de scumpa e o recuperarea făcută acasă, ca trebuiesc tot felul de creme ptr escare,  cate bare de susținere trebuie instalate prin casă, offf, nu ai cum să prevezi la ce boli si încercări te supune viata.  Eu voi lupta in continuare oricum ptr ca el este familia mea . Stiu ca Dumnezeu lucrează prin oameni. Dacă puteti si doriți să donați ptr el, ptr recuperare si o eventuală operație , acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel.  Vă mulțumim anticipat.", este postarea dureroasă a Oanei.

În urmă cu câteva zile, Oana a apelat la un gest extrem: și-a lăsat verigheta la amanet. A avut nevoie de bani pentru a-i cumpăra fostului edil un cărucior cu rotile.

IMG 20220813 WA0000

"Azi mi-am lăsat verigheta la amanet ca sa pot să-i cumpăr de urgenta un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie "pe interes " ce sunt, cum vorbea lumea...#deciziideviata", a scris Oana pe Facebook.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu