Netflix a lansat 5 jocuri video în aplicaţie Recomandat

Vineri, 01 Octombrie 2021 13:25
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Netflix a anunţat încă din luna iulie că userii din Europa vor putea juca jocuri video prin intermediul aplicaţiei, iar după teste în Polonia, primele jocuri video sunt disponibile în trei ţări europene, pentru cei care au telefoane cu Android. Netflix a cumpărat şi un studiu de jocuri video, fiind convinsă că segmentul îi va aduce profit, informează Reuters.
Utilizatori din Polonia, Italia şi Spania trebuie să instaleze jocurile prin Google Play şi apoi le pot deschide din aplicaţia Netflix. Cinci titluri sunt disponibile: Shooting Hoops, Card Blast, Teeter Up, Stranger Things: 1984 şi Stranger Things 3.
Netflix anunţa în iulie că abonaţii din Europa vor putea juca jocuri video ca parte a abonamentului, fără a mai fi nevoie să plătească în plus. Netflix a spus că vede segmentul jocurilor video ca fiind extrem de promiţător, mai ales că este tot mai dură concurenţa cu platforme precum Disney+ şi HBO Max.
Netflix a cumpărat şi un studio de jocuri numit Night School Studio care a dezvoltat un joc foarte popular în rândul adolescenţilor "Oxenfree".
Netflix are peste 200 de milioane de useri în lume, dublu faţă de acum patru ani.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu