Medicul gălăţean Călin Doboş, condus pe ultimul drum! Ce vedete au venit la înmormântare (FOTO) Recomandat

Luni, 31 Octombrie 2022 16:31
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Sâmbătă, 29 octombrie 2022, medicul gălăţean Călin Doboş a fost condus pe ultimul drum, după ce şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident rutier care a avut loc miercuri, 26 octombrie 2022, şi despre care Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "A murit chirurgul vedetelor, gălăţeanul Călin Doboş".

Vedetele de la noi din ţară care l-au cunoscut au avut parte de un şoc în momentul în care au aflat că unul dintre cei mai cunoscuţi chirurgi din România în rândul vedetelor şi-a găsit sfârşitul într-un mod tragic, potrivit WOWBiz. Bianca Drăguşanu se numără printre vedetele care l-au condus pe ultimul drum pe medicul estetician Călin Doboş. „Chirurgul vedetelor”, aşa cum era cunoscut, a îndeplinit dorinţele a numeroase persoane cunoscute din showbizul românesc în ceea ce priveşte operaţiile estetice, cu unele dintre acestea legând chiar prietenii strânse. Bianca Drăguşanu a fost una dintre bunele prietene ale sale, care se pare că a vrut să-i fie alături în această zi atât de tristă pentru cei care l-au cunoscut. Despre prietenia lor, Monitorul de Galaţi a relatat în articolul "Bianca Drăguşanu devastată de durere după moartea chirurgului gălăţean Călin Doboş (VIDEO)".

whatsapp image 2022 10 29 at 14 32 16 copie

Bianca Drăguşanu a ajuns la înmormântarea bunului său prieten cu inima îndurerată, aducând cu ea o coroană din flori albe, dar şi un buchet de flori roz, ajutată fiind de un bărbat. Bianca Drăguşanu a purtat un costum negru, foarte simplu, format din sacou şi pantaloni, alături de ochelari de soare negri. Pentru a fi cât mai discretă în ceea ce priveşte ţinuta sa, blondina a ales să-şi strângă părul într-un coc, conform Spynews. Alături de Bianca Drăguşanu, pe ultimul drum l-a condus şi Vica Blochina, una dintre clientele sale fidele. „Rămas bun, prieten drag! Prea tânăr, prea talentat, mult prea devreme… Pentru mine ai fost şi vei fi numărul 1. Om deosebit, bun şi special! Te iubesc.”, a scris fosta balerină pe reţelele sociale, potrivit fanatik.ro.

Ambele vedete au avut o relaţie strânsă de prietenie cu medicul estetician, acesta decedând la vârsta de 48 de ani, în urma unui accident care a avut loc pe Podul Basarab. Aflat pe scuterul său, martorii au declarat că esteticianul avea foarte mare viteză la momentul impactului, fiind nevoie doar de o fracţiune de secundă pentru a se întâmpla tragicul eveniment. Accidentul s-a produs în jurul orei 12.30. Şi Simona Traşcă a fost afectată de moartea lui Călin Doboş, despre care a spus că era un om bun. Cei doi erau apropiaţi, iar vedeta şi-a făcut mai multe intervenţii estetice la cabinetul său. La clinica lui Călin Doboş au suferit intervenţii şi Andreea Tonciu, Cristina Spătar, Elena Ionescu, Raluca Podea, Răzvan Ciobanu şi Nicoleta Luciu. Dumnezeu să îl odihnească!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu