Iulia Albu despre Loredana Groza: „Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place” Recomandat

Marți, 12 Aprilie 2022 08:34
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

La rubrica „Şocul Săptămânii” din cadrul emisiunii „Poliţia Modei” de pe Antena Stars, creatoarea de modă a făcut o afirmaţie controversată la adresa Loredanei Groza. Iulia Albu a analizat-o pe Loredana Groza, artista care de ceva vreme este sub lupa fanilor pentru obiectele vestimentare extravagante pe care le îmbracă şi felul în care se afişează în online.
Iulia Albu a mărturisit în cadrul emisiunii că o apreciază pe Loredana Groza pentru apariţiile sale şocante, mai ales că „nu se dă după perdea” şi de fiecare dată le oferă femeilor încredere cu privire la aspectul lor fizic, scrie spynews.ro.
„Eu nu ştiam că Loredana Groza e blondă naturală. Din punct de vedere sociologic, ceea ce face Loredana este să dea încredere unor femei care sunt trecute de 50 de ani, să fie şi senzuale şi să accepte cum sunt. Sunt sigură că acest moment era dedicat iubitului ei. Este o femeie care desface picioarele, mie îmi place. Eu aş prefera aşa decât ipocrizia totală a unor paraşute, care vor să pară doamne. Eu cred că o femeie care este împlinită din toate punctele de vedere, poate să aibă din când în când o asemenea ieşire”, a declarat Iulia Albu.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu