Fiica lui Michael Jackson, victima unui hărţuitor

Vineri, 06 Iulie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Paris Jackson, fiica regretatului star Michael Jackson, a cerut unui judecător american să emită un ordin care să o protejeze de un bărbat, ce, spune tânăra, o hărţuieşte de mai mult timp, potrivit tmz.com, citat de Mediafax.
Potrivit documentelor depuse în instanţă, obţinute de TMZ, bărbatul se numeşte Nicholas Lewis Stevens şi o urmăreşte pe Paris de mult timp, la studioul de înregistrări unde aceasta lucrează, iar, într-o zi, a aşteptat-o în faţa clădirii 15 ore.
Potrivit documentelor, un prieten al lui Paris l-a întrebat ce face acolo, iar acesta i-a spus că o hărţuieşte pe tânără, folosind un limbaj vulgar.
Lewis a fost arestat după ce i-ar fi spus lui Paris Jackson: "Până la noapte se va termina, cu ea alături sau cu o armă".
Judecătorul a emis un ordin de restricţie temporar, care îi interzice lui Lewis să se apropie la mai puţin de 150 de metri de Paris Jackson, valabil până la o audiere stabilită pentru sfârşitul lunii iulie.
Paris-Michael Katherine Jackson, născută pe 3 aprilie 1998, este actriţă şi model. Este cel de-al doilea copil şi singura fiică a lui Michael Jackson - decedat în iunie 2009, la vârsta de 50 de ani - şi a lui Debbie Rowe.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu