ENOLA HOLMES 2 va avea premiera globală pe 4 noiembrie, doar pe Netflix Recomandat

Vineri, 14 Octombrie 2022 09:36
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Acum detectivă la fel ca celebrul ei frate, Enola Holmes preia primul ei caz oficial. Ea trebuie să găsească o fată dispărută, în timp ce o conspiraţie periculoasă alimentează un mister la a cărui rezolvare e nevoie de ajutorul prietenilor şi de cel al lui Sherlock în persoană.
Imediat după triumful de care s-a bucurat în urma rezolvării primului ei caz, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) calcă pe urmele celebrului ei frate, Sherlock (Henry Cavill), şi îşi deschide propria agenţie. Însă, curând, descoperă că viaţa de detectiv nu este chiar atât de uşoară cum credea. Resemnată şi gata să accepte realitatea crudă a vieţii de adult, Enola e pe punctul de a închide agenţia când o fetiţă fără niciun ban îi aduce primul caz oficial, rugând-o să o găsească pe sora ei dispărută. Însă misterul se dovedeşte mult mai greu de dezlegat decât şi-a imaginat, iar Enola este aruncată în mijlocul unei lumi noi şi periculoase, de la sinistrele fabrici londoneze şi localurile pline de culoare la cele mai înalte pături ale societăţii şi celebra adresă 221B Baker Street. Pe fondul unei conspiraţii periculoase, Enola se confruntă cu un mister pentru a cărui rezolvare va avea nevoie de ajutorul prietenilor şi de cel al lui Sherlock în persoană. Aşadar, totul se pune din nou în mişcare.
ENOLA HOLMES 2 este regizat de Harry Bradbeer, după un scenariu de Jack Thorne şi o poveste de Harry Bradbeer şi Jack Thorne. Alături de noii prieteni şi duşmani, îi puteţi revedea pe Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster şi Helena Bonham Carter.
ENOLA HOLMES 2 va avea premiera globală pe 4 noiembrie, doar pe Netflix.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu