Cu 3 zile înainte de divorţ, Prodanca sare la gâtul lui Reghecampf: Nu ai cum să-ţi baţi joc de copilul meu! Recomandat

Vineri, 04 Februarie 2022 11:59
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri explozive, la Realitatea Sportivă HD, în emisiunea „Unu la 1”, moderată de Claudiu Giurgea.
Impresara a mărturisit că ani de zile a trecut cu vederea escapadele soţului infidel. Totul pentru binele copiilor. În plus, spune Anamaria Prodan, în momentul în care a fost întrebat cum justifică derapajele, Reghe a recunoscut că a greşit.
„L-am iubit enorm. A fost aerul nostru. Când l-am numit «soarele nostru», toată lumea râdea. Noi aşa l-am considerat. Ca mamă, în primul rând, stau şi mă gândesc: cum poate un om care şi-a crescut copilul şi a stat lipit de el… Îmi e foarte greu să vorbesc acum despre Reghe de azi şi omul de atunci. Nu are nicio legatură. Ce ar putea să te facă pe pământul ăsta, vorbim de la femei, beţii, droguri, ce te poate face pe tine să nu-ţi vezi copilul trimis de mine cu şoferul la Craiova 1 minut? La copilul meu… El ştie că acolo s-a stricat căruţa pentru mine. Nu ai cum să-ţi baţi joc de copilul meu. Nu ai cum să-mi pui copilul să râdă lumea de el. Tu îţi baţi joc de copiii mei, de fetele mele, de Luca, tărându-l prin mizeria ta în Grecia, când tu ziceai că eşti în Grecia şi te rogi, dar tu erai cu amanta? Nu e suficient câte nemernicii ai făcut? Ai ajuns să iei copilul şi să-l târăşti după tine cu amanta? El s-a ascuns prin pădure, prin toate cotloanele Bucureştiului, dar copilul meu l-a găsit”, a dezvăluit Anamaria Prodan, joi, în exclusivitate la Realitatea Sportivă HD.
„Pe partea asta, pe ce a făcut, au fost pumni şi picioare. A trebuit să mă repliez singură şi să mă duc în Dubai să întreb lumea. Noi eram orbi. Toate mesajele noastre sunt: «Ok, ai greşit. Te are asta la mână cu ceva?» «Nu! Am şters tot. Nu, te rog nu mă mai întreba, am greşit!». Păi înseamnă că e ceva acolo şi stăm toţi şi organele de poliţie să ne uităm”, a mai spus impresara.
Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au căsătorit în vara anului 2008 şi au împreună un copil, Laurenţiu Reghecampf junior, în vârstă de 13 ani. Procesul de divorţ dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf are primul termen fixat pentru data de 7 februarie. (sursa realitateasportiva.net)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu