27 SEPTEMBRIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campionatul Mondial de Fotbal şi epidemia de Ebola, cele mai discutate subiecte pe Facebook în 2014
Campionatul Mondial de Fotbal şi epidemia de Ebola, cele mai discutate subiecte pe Facebook în 2014

Campionatul Mondial de Fotbal şi izbucnirea epidemiei de Ebola au fost cele mai discutate subiecte pe Facebook în anul care se încheie, conform unui bilanţ publicat de această reţea socială, transmite AFP.
Pe locurile următoare din clasament se situează alegerile prezidenţiale din Brazilia (soldate cu realegerea Dilmei Rousseff), moartea actorului american Robin Williams şi provocarea în scop caritabil "Ice Bucket Challenge" pentru susţinerea luptei contra sclerozei laterale amiotrofice. Provocarea - la un duş cu apă amestecată cu gheaţă - a fost acceptată de numeroase celebrităţi, inclusiv proprietarul şi fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg.
Conflictul din Gaza s-a clasat pe locul al 6-lea în topul subiectelor cel mai frecvent abordate pe Facebook, urmat de catastrofele care au implicat două avioane ale companiei Malaysia Airlines, Super Bowl şi uciderea tânărului de culoare Michael Brown de către un poliţist alb, în oraşul Ferguson, incident care a provocat un mare număr de manifestări violente în SUA. Pe ultimul loc în acest "Top 10" se află Jocurile Olimpice de la Soci.
Facebook - aminteşte AFP - este cea mai mare reţea de socializare din lume, cu 1,3 miliarde de utilizatori la sfârşitul lunii septembrie.


Articole înrudite

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi organizează Festivalul Naţional de Comedie – Ediţia ...

Premii pentru elevii de 10 ai Galaţiului

Tarifele poliţelor RCA rămân plafonate

Noi sensuri unice în Galaţi