Becali speriat de Putin: "La palat, am un buncăr placat cu plumb" Recomandat

Miercuri, 06 Aprilie 2022 15:20
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că se teme de un eventual conflict cu arme nucleare, pe fondul invaziei ruse în Ucraina, notează digisport.ro.
Becali a dezvăluit că are un buncăr pregătit la palatul său din Bucureşti, în eventualitatea unui atac al Rusiei asupra României.
Omul de afaceri a recunoscut că îi este frică de puterea pe care o are liderul rus Vladimir Putin.
"Mie nu mi-e frică de război, pentru că nu mă iau nici după Zelenski, nici după Putin. Eu mă iau doar după Hristos, care spune că războaie vor fi, dar nu va fi sfârşitul. Nimeni nu va da nucleara, că de nucleară ne temem. De ce să ne fie frică de război, când ruşii nu au reuşit să doboare un oraş, Kiev-ul? Cum să doboare Europa, care este apărată de NATO? Pe mine nu mă interesează pastilele cu iod, pentru că nu o să fie bombă nucleară. Oricine dă nucleară moare şi el. Eu de Putin nu vorbesc prea mult, că mi-e frică. Eu ştiu aşa, orice bătaie este pe bani. Războiul ăsta este pentru bani, eu aşa cred, pentru bogăţiile Ucrainei. Războiul ăsta este un fleac, pentru ucraineni este mai grav. Noi câştigăm de pe urma acestui război. Moldova nu este a noastră, Putin dacă vrea, o ia în două ore. Nu-l mai puneţi în poză, că mi-e frică de el. Eu o iau la fugă, dacă m-aş întâlni cu el. La palat, am un buncăr placat cu plumb", a spus Gigi Becali la România TV.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu