A murit subit de tristeţe, la doar 26 de ani. Familia este devastată Recomandat

Luni, 09 Ianuarie 2023 15:27
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O angajată a unei creşe a murit subit după ce durerea de a suferi trei avorturi spontane a devenit prea greu de suportat, notează stirileprotv.ro.
Jemma Zoezee a visat mereu să devină mamă, dar a fost „distrusă” după ce şi-a pierdut primul copil în timp ce era însărcinată în trei luni, potrivit The Sun.
Tânăra de 26 de ani a mai suferit două avorturi care i-au înrăutăţit sănătatea mintală.
În mod tragic, Jemma a murit brusc pe 16 decembrie, lăsându-şi familia devastată.
„Primul avort spontan a distrus-o pe Jemma. Nu a existat sprijin pentru ea. Când eşti la pământ şi trebuie să faci faţă modului în care te simţi, poate fi dificil”, a declarat fratele ei, Asa.
„Ne-am fi dorit să poată trece peste, dar a existat foarte puţin sprijin profesional acolo”, a adăugat el.
Mai mult de atât, bărbatul a explicat că nu a existat niciun sprijin proactiv pentru femeie după avorturile spontane şi că nimeni nu i-a explicat de ce a continuat să-şi piardă copiii. Tragediile au pus o presiune mentală imensă pe ea.
„Vorbeam cu ea ore în şir la telefon, dar după primul avort spontan, am şimţit că am pierdut o parte din Jemma”, a declarat fratele ei.
„Sunt atât de mândru de Jem pentru cât de mult a luptat pentru a fi fericită, dar în cele din urmă, tristeţea ei a fost prea mult de suportat. Copiii au adus atât de multă fericire în viaţa lui Jem, dar durerea de a-şi pierde copiii a fost prea mare pentru ea”, a adăugat el.
Femeia a adorat întotdeauna copiii şi a început să facă pe dădaca încă din perioada în care era eleva. Mai târziu, ea a lucrat în creşe ca tânără coordonatoare de îngrijitoare.
Soţul femeii, Tony, a declarat că experienţa trăită a fost una devastatoare, iar cel mai greu este faptul că multe cupluri care trec prin acelaşi lucru suferă în tăcere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu