A ieşit Ferentariul din ea: Daniela Crudu, criză de nervi la Nea Mărin (VIDEO) Recomandat

Joi, 20 Ianuarie 2022 08:09
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Daniela Crudu a făcut o criză de nervi, după ce Nea Mărin a jignit-o în direct. Fosta asistentă TV nu a mai rezistat atacurilor şi a reacţionat dur, notează cancan.ro.
În cadrul emisiunii lui Nea Mărin, Daniela Crudu munceşte cot la cot cu alte vedete din showbiz-ul românesc. Cunoscută şi apreciată pentru firea ei pozitivă, fosta asistentă TV le-a arătat însă telespectatorilor o altă faţă în ultima ediţie a show-ului de la Antena 1.
Bruneta a avut o altercaţie cu Nea Mărin şi a răbufnit. De nenumărate ori, gazda emisiunii i-a spus Cruduţei că era mult mai frumoasă înainte de a-şi face diverse intervenţii estetice: "Arată-mi o poză dinainte să te ciopârţeşti", a spus Nea Mărin. Iar vedeta a răbufnit: "Nea Marine să mor de te mai bag în seamă!", a fost replica ei.
Daniela Crudu a luat apoi o floare de pe masă şi a aruncat-o spre Nea Mărin. A trântit geanta pe jos şi a ieşit din încăpere plină de nervi: "Până când tot atâta taca taca?! Mă doare capul! Mai dă-l în pana mea, până când jigneşti?! Ok, sunt urâtă, sunt nu ştiu cum, dar până când poţi să jigneşti un om? Cât să mai suport să mă jigneşti încontinuu? Pe mine nu mă jigneşte nimeni în halul ăsta!", a mărturisit Daniela Crudu.
Liviu Vârciu a fost cel care a încercat să aplaneze conflictul, iar după schimbul dur de replici, Nea Mărin a vrut să o împace pe Daniela Crudu. Aşa că i-a adus o inimioară de pluş. Fosta asistentă TV a zâmbit, iar cei doi s-au îmbrăţişat şi au lăsat în urmă tot ce s-a întâmplat.
"Am cedat nervos, se întâmplă! Sunt omul ăla care stau, până ajunge oala sub presiune. Nu pot să mă abţin, nu sunt o prefăcută!", a mărturisti plângând Daniela.
Ulterior, Daniela a părăsit emisiunea, pe motiv că ar fi fost infectat cu COVID-19, potrivit anunţului făcut de gazda emisiunii. Însă fanii show-ului nu au crezut nici măcar o secundă vestea dată de Nea Mărin şi un puhoi de comentarii negative au împânzit internetul acuzândul pe acesta că el ar fi fost de fapt motivul pentru care starleta tv a părăsit emisiunea.

VEZI VIDEO AICI!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu