ȘOC: Fuego şi-a împodobit deja bradul! «Am furat aşa un pic startul» (VIDEO) Recomandat

Marți, 08 Noiembrie 2022 09:03
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În exclusivitate pentru Antena Stars, Fuego a mărturisit că şi-a împodobit bradul. Din ce motiv a început îndrăgitul artist să se pregătească pentru Crăciun din luna noiembrie? Cântăreţul are planuri mari pentru sărbători. Iată ce a dezvăluit, potrivit spynews.ro.

Fuego, unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti de la noi din ţară, iubeşte Crăciunul. Îndrăgitul cântăreţ, care are unele dintre cele mai frumoase cântece de sărbători, nu a mai vrut să aştepte şi şi-a împodobit bradul acasă.

Fuego a împodobit bradul

În exclusivitate pentru Antena Stars, Fuego a mărturisit că s-a decis să îşi împodobească bradul de acum pentru va urma o perioadă foarte plină pentru el, până la începutul anului 2023. Pentru că este un artist atât de îndrăgit, cântăreţul va avea spectacole luna viitoare şi şi-a dorit să se bucure de bradul lui cât mai poate sta pe acasă.

Artistul reuşeşte să umple sălile atunci când are concerte pentru că are fani peste tot în ţară, aşa că dacă tot va fi ocupat în perioada care urmează, a decis să se bucure de spiritul Crăciunului şi la el acasă până atunci.

„Am împodobit bradul în avans deja din luna septembrie pentru că mi-am filmat ediţiile speciale de sărbători la emisiunea mea şi după ce am ajuns acasă m-am gândit «Domnule, de ce să nu îmi împodobesc eu bradul de la începutul lui noiembrie?» Am furat aşa un pic startul şi am împodobit bradul şi acasă. Ştiu că pare şocant, dar eu am o perioadă foarte plină până la începutul anului viitor. Acum plec în repetiţii spre Chişinău pentru concertul meu de pe 2 decembrie”, a mărturisit Fuego, pentru Antena Stars.

Ce brad a ales artistul

Fuego a ales să nu îşi cumpere un brad natural pentru că ştie cât de greu va creşte altul la loc, aşa că a împodobit unul artificial, gri. Artistul a vrut ceva simplu şi l-a decorat cu o singură culoare, auriu.

„Sunt om foarte ocupat şi vreau să mă bucur de bradul meu atât timp cât mai stau pe acasă. Bradul meu are o singură culoare, o culoare aurie şi este un brad argintiu, ca să nu facem o crimă să tăiem bradul din pădure care ştiţi cât de greu creşte. Mi-am împodobit bradul în ciuda cumva a celor care nu au activităţi mai bune de făcut”, a adăugat artistul.

Îndrăgitul artist va fi prezent la spectacole iarna aceasta, unde va fi aşteptat cu nerăbdare de fanii lui.

VEZI VIDEO AICI!

Amintim că artistul alături de marea cântăreaţă de muzică populară Irina Loghin interpretează una dintre cele mai îndrăgite şi cunoscute melodii legate de acest obicei din perioada sărbătorilor de iarnă, "Împodobeşte mamă bradul".

Pe seama piesei a apărut şi o serie de glume, care, însă, nu îl deranjează pe artist.

„Sunt glume bune, la care râd non-stop! Sunt glume superbe, care sunt făcute de oameni deştepţi. Normal că mă afectează glumele de prost gust, dar glumele bune le gust şi eu. Toată lumea se trage din maimuţă, doar Fuego din măicuţă, pentru că eu cânt despre mamă, iar asta-i tare de tot! Dă-i lui Fuego un glob şi bagă-l într-o cameră cu 10 brazi, să-i împodobească. Asta iar e tare”, a spus Fuego, citat de Libertatea.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu