Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat pentru HoReCa, în consultare publică Recomandat

Marți, 25 Mai 2021 15:11
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului a publicat în consultare publică, luni, 24 mai 2021, Procedura de implementare a schemei de ajutor de stat instituită prin Ordonanţa de urgenţă nr. 224/2021 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei de COVID-19.
Schema de ajutor de stat are ca scop acordarea de sprijin financiar din fonduri publice naţionale şi/sau din fonduri externe pentru întreprinderile din domeniul turismului, alimentaţiei publice şi organizării de evenimente, a căror activitate a fost afectată în contextul pandemiei COVID-19. Schema se aplică pe întreg teritoriul României, în toate cele 8 regiuni de dezvoltare.
Propunerile, sugestiile şi opiniile privind proiectul de act normativ pot fi trimise în termen de 10 zile de la data publicării la adresa de e-mail: dezbateri_publice@economie.gov.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu