Consiliul Judeţean Galaţi lansează proiectul „Renovare energetică a Unităţii Medico - Sociale Găneşti - Pavilion Central, Pavilion I şi Pavilion II” Recomandat

Miercuri, 11 Ianuarie 2023 00:00
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Judeţean Galaţi, în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului „Renovare energetică a Unităţii Medico - Sociale Găneşti - Pavilion Central, Pavilion I şi Pavilion II”, nr. C5-B1-83. Proiectul este finanțat în cadrul Componentei 5 – Valul renovării, Operațiunea B.1- renovarea integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice, titlu apel PNRR/2022/C5/2/B1/1, runda 1 – Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României și din fonduri naționale.

Obiectivul proiectului vizează renovarea energetică a Pavilionului I, Pavilionului II și a Pavilionului Central din cadrul Unităţii Medico - Sociale Găneşti și crearea unei infrastructuri adecvate termic și energetic necesară desfășurării activităților în condiții optime.

Principalele lucrări de intervenție vor include: consolidarea clădirilor existente a elementelor, subansamblurilor sau ansamblurilor structurale; înlocuirea tâmplăriei exterioare și interioare; izolarea termică a fațadei; soluții de ventilare mecanică centralizată; înlocuirea sistemelor și echipamentelor de climatizare cu ventiloconvectoare; reabilitarea/modernizarea instalației de iluminat; înlocuirea corpurilor de iluminat fluorescent și incandescent cu corpuri de iluminat tehnologie LED; sistem de management energetic integrat precum și sistem de automatizare și control; montarea de sisteme de umbrire exterioară; sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu.

Contractul de finanţare a fost semnat în data de 12.12.2022 cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență iar perioada de implementare a proiectului este de 29 luni, respectiv între 12.12.2022 şi 11.05.2025.

Valoarea totală a proiectului este de 9.751.733,46 lei, din care 5.765.339,24 lei reprezintă  valoarea maximă a finanțării nerambursabile.

Pentru informaţii suplimentare, persoana de contact este doamna Marcu Eugenia, manager de proiect, din cadrul Consiliului Judeţean Galați, telefon: 0236-302558, e-mail: directia.programe@cjgalati.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu