Comunicat de Presă „PNRR: Fonduri pentru România Modernă și Reformată!” Lansarea proiectului Renovarea integrată a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, proiect nr. C5-B1-220 Recomandat

Luni, 16 Ianuarie 2023 00:00
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Galați a semnat cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Coordonator de Investitii pentru Planul National de Redresare si Rezilienta , contractul de finanțare nr. 73540  din 22.06.2022 pentru proiectul Renovarea integrată a Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, în cadrul Planul Național de Redresare și Reziliență PNRR, Componenta 5 - Valul Renovării, Axa 2 - Schema de granturi pentru eficiență energetică și reziliență în clădiri publice în cadrul apelului de proiecte PNRR/2022/C5/2/B.1/1-Operațiunea B1-Renovare integrată (consolidare seismică și renovare energetică moderată) a clădirilor publice.

Obiectivul general al proiectului Renovarea integrată a Teatrului Dramatic “Fani Tardini” constă în consolidare seismică și renovare energetică.

Obiectivul specific al proiectului constă în renovarea integrată a Teatrului Dramatic “Fani Tardini” din municipiul Galați.

Prin proiect se vor prevedea următoarele: lucrări de consolidare seismică a clădirii, lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă, lucrări de reabilitare a sistemului de încălzire şi de furnizare a apei calde de consum, instalarea unor echipamente alternative de producere a energiei electrice, utilizarea surselor regenerabile de energie, lucrări de modernizare a sistemelor de climatizare, modernizarea instalaţiilor de iluminat.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 17.973.321,16 lei,  iar durata de implementare a proiectului este  de 42 de luni, respectiv 19.07.2022-19.01.2026.

Date de contact: Manager proiect – Capețis Cristian, Director Executiv in cadrul Direcției Dezvoltare Infrastructură și Lucrări Publice în cadrul Primăriei municipiului Galați, tel. 0236307806, e-mail: cristi.capetis@primariagalati.ro

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu