Comunicat de presă 27.10.2022 Recomandat

Joi, 27 Octombrie 2022 00:00
(1 Vot)

Patrule locale (A.T2.1, D.T2.1) Acțiuni comune pentru protecția mediului în bazinul Mării Negre - BeECO

Asociaţia PRO NATURA Galați anunţă desfăşurarea activității "Patrule locale" în cadrul proiectului "Acțiuni comune pentru protecția mediului în bazinul Mării Negre - BeECO" BSB-1107, proiect finanţat prin Programul Operaţional Comun "Bazinul Mării Negre" 2014 - 2020, Instrumentul European de Vecinătate, Obiectivul tematic 2: Promovarea unei politici de mediu coordonate şi reducerea prin acţiuni comune a deşeurilor maritime în Bazinul Mării Negre, PI 2.2 2.2 Promovarea în comun a unor acţiuni având ca scop conştientizarea privind deşeurile maritime şi riverane.

Activitatea se va derula în perioada octombrie-noiembrie 2022 în municipiul Galaţi şi zonele limitrofe, în vecinătatea Dunării, afluenții acesteia şi nu numai.

Parteneri în cadrul proiectului:

• Asociaţia de Cooperare Transfrontalieră "Euroregiunea Dunărea de Jos" - România
  • Asociația Pro Natura Galați - România
  • Fundația Urbană pentru Dezvoltare Durabilă - Armenia
  • Uniunea Oamenilor de Știință Imereti "Spectri" - Georgia
  • Agenția de Cooperare Transfrontalieră și Integrare Europeană - Republica Moldova

Pentru informaţii suplimentare despre derularea proiectului, vă rugăm contactaţi Asociaţia PRO NATURA Galați, telefon: +40748209450, e-mail: galatipronatura@gmail.com.