VIDEO: Transportatori ilegali de persoane şi marfă prinşi în flagrant Recomandat

Miercuri, 05 August 2020 16:49
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Intensificarea acţiunilor de verificare a transportului rutier de persoane, pe fondul pandemiei de coronavirus scoate la suprafaţă ilegalităţile din acest domeniu.  În ultimele săptămâni, poliţiştii gălăţeni identifică din ce în ce mai des autoutilitare care, în loc să transporte marfă, transportă muncitori. În acest context, alte trei maşini de marfă care transportau ilegal sezonieri, dar şi lemne au fost trase pe dreapta de către poliţiştii gălăţeni. ”Poliţiştii Serviciului Rutier Galaţi au depistat, în trafic, la intersecţia D.N.. 26 cu D.J. 242, două autoutilitare ai căror conducători auto efectuau transport de persoane contra cost, fără autorizaţie de transport. În interiorul celor două autovehicule destinate transportului de marfă, poliţiştii au identificat 40, respectiv 7 persoane.

Poliţiştii au aplicat celor doi conducători auto sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei, reţinând totodată, plăcuţele şi certificatele de înmatriculare ale autovehiculelor şi dispunând măsura suspendării dreptului de utilizare a acestora, pe o perioadă de 6 luni.

De asemenea, 11 persoane depistate într-una dintre autoutilitare, care nu purtau mască, au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei, fiecare'', a precizat cms şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. Tot în această dimineaţă, pe D.N. 26, în comuna Vânători, poliţiştii au depistat, la volanul unui autovehicul, un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Galaţi, care efectua transport de material lemnos, fără a deţine licenţă de transport sau copie conformă după acest document. Bărbatul a fost sancţionat cu amendă contravenţională, în valoare de 9000 de lei, fiindu-i suspendat dreptul de utilizare a autoutilitarei, pentru o perioadă de 6 luni.

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu