VIDEO: Dragoste mare la Turnul TV sau Burj Khalifa de Galaţi. Porumbeii şi-au spus primul „Te iubesc!” Recomandat

Joi, 16 Martie 2023 10:23
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Nona şi Patrick, concurenţi ai reality show-ului „Casa Iubirii” de pe Kanal D, au avut parte de prima întâlnire romantică în afara „Casei Iubirii”. „Te-am adus la Burj Khalifa la Galaţi”, i-a spus Patrick iubitei sale, făcând referire la Turnul TV din Galaţi. În cadrul întâlnirii, s-a spus şi primul „Te iubesc!”, notează stirilekanald.ro.
Nona şi Patrick au fost în centrul atenţiei. Concurenţii au avut parte de clipe de neuitat, la primul lor date din afara „Casei Iubirii”. Ceilalţi concurenţii au putut vedea cele mai exclusiviste imagini de la întâlnirea celor doi. Nona şi Patrick au avut parte de momente romantice împreună, fiind şi prima lor escapadă amoroasă în afara „Casei Iubirii”.
După o perioadă lungă şi tensionată, plină de neînţelegeri generate din gelozie şi orgoliu, Nona şi Patrick pot în sfârşit să răsufle uşuraţi. Cei doi s-au împăcat şi pentru a marca fericitul eveniment, aceştia au ales să meargă într-un loc cu totul special.
Cea care i-a anunţat pe concurenţi despre date-ul celor doi a fost nimeni alta decât Andreea Mantea, prezentatoarea „Casa Iubirii”. Astfel, Nona şi Patrick au putut privi alături de colegii lor, imagini senzaţionale de la prima lor întâlnire romantică.
Deşi avea emoţii cât cuprinde, Patrick era nerăbdător să o vadă pe iubita lui. Tânărul a luat-o pe Nona de la hotel, pentru a merge la prima lor escapadă amoroasă. Concurentul a aşteptat-o pe Nona aşa cum se cuvine, cu un mare buchet de flori care a atras atenţia tuturor. El a poftit-o în maşină şi apoi s-au îndreptat către Galaţi, pe faleza Dunării, acolo unde au petrecut clipe magice, de neuitat.
În timpul călătoriei lor, Nona a mărturisit mici secrete iubitului săi. Tânăra a menţionat că nu era sigură dacă să meargă la date cu el, deoarece se supărase foarte tare după ce a văzut momentul sărutului cu Patricia, de Dragobete. „Stăteam la dubii să nu mai merg la date. Tu ştii că nu văzusem sărutul tău cu Patricia şi l-am văzut. La început nu am mai vrut să merg la date, dar după aia am zis că suntem împăcaţi de o săptămâna şi până la urmă poare mă faci să-mi schimb părerile”, a spus Nona.
După lunga călătorie, îndrăgostiţii au ajuns la Galaţi, pe Dunăre, unde au avut parte de clipe de linişte, relaxare, dar şi iubire. Cei doi s-au bucurat unul de celălalt în cele mai tandre ipostaze. Întâi de toate, cei doi s-au cazat la hotel, unde au şi pregătit marea ieşire în oraş. Tot atunci, cei doi şi-au spus primul „Te iubesc!”. Cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar Patrick chiar i-a cerut ajutorul Nonei pentru a-i călca o cămaşă. Iubita lui a acceptat cu plăcere.

Momentul romantic de la Galaţi, AICI!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu