Vechile pavilioane ale spitalului din Găneşti modernizate cu bani din PNRR Recomandat

Joi, 15 Decembrie 2022 13:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Fonduri europene pentru modernizarea Unităţii Medico-Sociale Găneşti, anunţă Consiliul Judeţean (CJ) Galaţi. Contractul de finanţare, în valoare de 9.766.128,51 lei, a fost semnat de către preşedintele CJ Galaţi, Costel Fotea. Fondurile sunt asigurate în cadrul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă - PNRR.
"După ce în urmă cu doi ani am construit şi dat în folosinţă, cu fonduri din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Galaţi, o clădire nouă pentru pacienţii internaţi în cadrul Unităţii Medico-Sociale Găneşti, acum ne pregătim să reabilităm şi vechile pavilioane. Suntem alături de angajaţii spitalului de la Găneşti şi facem în continuare tot ceea ce putem pentru ca pacienţii să ducă o viaţă mai bună. Concret, vom eficientiza energetic şi vom consolida trei pavilioane din cadrul Spitalului de la Găneşti. Investiţia presupune ample lucrări de consolidare, reabilitare termică, de înlocuire a instalaţiilor degradate, de montare a unor sisteme moderne de climatizare şi de iluminat, precum şi de instalare a unor sisteme de producere a energiei verzi", a declarat Costel Fotea, preşedintele CJ Galaţi.
În perioada următoare, CJ Galaţi va demara procedurile de achiziţie publică pentru implementarea acestei investiţii, a anunţat instituţia.

Articole similare: Modernizarea vechilor pavilioane de la Unitatea Medico-Socială Găneşti aşteaptă finanţare prin PNRR

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu