ULTIMA ORĂ! Bărbat împuşcat de poliţişti la Valea Mărului (VIDEO) Recomandat

Joi, 29 Septembrie 2022 11:45
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În cursul zilei de joi, 29 septembrie 2022, în jurul orei 10.30, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Tecuci au observat în trafic pe DJ 251, circulând din direcţia municipiului Tecuci către localitatea Valea Mărului, un autoturism la volanul căruia au recunoscut un bărbat despre care ştiau că are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Ca urmare, au făcut semnal de oprire autoturismului, dar bărbatul aflat la volan nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea, motiv pentru care poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia.

După câţiva kilometri, bărbatul a abandonat maşina la o staţie peco şi împreună cu o altă persoană din autoturism au fugit pe câmp, în direcţii diferite.

Poliţiştii au continuat urmărirea conducătorului auto pe jos, aproximativ un kilometru, l-au somat pe acesta să se oprească, executând mai multe focuri de avertisment în plan vertical, după care au tras în direcţia lui, rănindu-l la picioare.

La faţa locului, s-a stabilit identitatea persoanei, fiind vorba despre un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Tecuci.

Poliţiştii l-au testat atât alcoolscop, cât şi pentru consumul de substanţe interzise, în acest din urmă caz rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis.

Cel în cauză avea permisul reţinut, fiind cercetat într-un alt dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Acesta a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital, iar poliţiştii au întocmit dosar penal şi fac cercetări pentru conducerea unui vehicul fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

VEZI VIDEO, mai jos! ↓  *sursa video: facebook - Florin Virgil Doca-Vălmăreanu

Citește și Şoferul împuşcat de poliţişti la Valea Mărului nu avea permis şi era drogat

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu