Treceri de pietoni supraînălţate pe str. Traian Recomandat

Marți, 12 Iunie 2018 17:17
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria municipiului Galaţi anunţă că începând de marţi, 12 iunie 2018, se vor monta treceri de pietoni supraînălţate şi pe strada Traian. Scopul acestor treceri supraînălţate este acela de a-i determina pe şoferi să reducă viteza în apropierea trecerilor de pietoni, astfel evitându-se eventuale accidente. Pe strada Traian, acestea vor fi montate în trei intersecţii şi în dreptul Spitalului Militar. Zona este una cunoscută pentru numărul mare de accidente de circulaţie ca urmare a vitezei, a neacordării de prioritate şi a traversărilor neregulamentare.
"Având în vedere măsurile admise în Comisia Municipală pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere, începând de astăzi (n.r. - marţi, 12 iunie 2018) se vor monta treceri de pietoni supraînălţate în următoarele zone: str. Traian colţ cu str. Vultur, str. Traian, în dreptul Spitalului Militar, str. Traian colţ cu str. Radu Negru şi str. Traian colţ cu str. Zimbrului (în dreptul «Automecanica»)", se arată în comunicatul muncipalităţii.
Alte trei treceri de pietoni supraînălţate există deja pe Faleza Superioară a Dunării, respectiv la Elice, la Parcul Viva şi în zona vilelor.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu