Spargere la Cantina Studenţilor

Vineri, 18 Octombrie 2013 03:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
La cât de mare e sărăcia şi ţinând cont de amplasarea campusului studenţesc, dar şi lipsa unui post de poliţie, nu mai miră pe nimeni că hoţii au furat carne de la cantină. În timpul nopţii, două persoane au sustras circa 200 kg de carne. „Au intrat prin tavan, folosind scara de incendiu, şi au ajuns în pod. Au spart tavanul fals şi au intrat în cantină, inclusiv în camera de frig. Au luat carne de porc, de pui, peşte, care era depusă într-o camera de frig. Paguba raportată la poliţie este în jur de 3.700 de lei”, a declarat Bogdan Rodeanu, de la Cantina Studenţilor Galaţi.
Există imagini pe camera de supraveghere şi urmează ca poliţiştii să le analizeze. „Se fac cercetări pentru a se identifica autorii sub aspectul  săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a precizat Bogdan Cojocaru, de la IPJ Galaţi.
Studenţii spun că, din păcate, lipsa unui post de poliţie în campus se face simţită prin astfel de evenimente. În plus, micile infracţiuni apar la tot pasul, asta şi deoarece campusul este înconjurat de zone cu populaţie săracă şi asistaţi sociali.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu