Serbările Timişoreana aduc voie bună şi bere proaspătă la Galaţi

 
Joi, 30 Iulie 2015 08:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În zilele de 1 şi 2 august, gălăţenii sunt invitaţi să savureze bere proaspătă şi să se bucure de muzică bună la o nouă ediţie a Serbărilor Timişoreana, în Parcarea Shopping City Galaţi. Serbările Timişoreana înseamnă un prilej de bucurie şi relaxare, în care locuitorii oraşului Galaţi sunt aşteptaţi cu multă bere pusă la rece, grătare încinse, concursuri şi standuri speciale cu suveniruri sau fotografii.

Atmosfera de sărbătoare va fi asigurată de nume importante ale muzicii româneşti. Sâmbătă, Mihai Mărgineanu îi va încânta pe gălăţeni cu acordurile chitării sale, iar Ansamblul Doina Covurluiului va asigura atmosfera de petrecere. Duminică este rândul Ansamblului Ţara Vrancei să aducă bucuria muzicii populare tradiţionale, iar Cargo va încheia Serbările Timişoreana printr-un concert aniversar pentru cei 30 de ani de carieră.

„Serbările Timişoreana sunt un mare motiv de bucurie pentru noi şi un mod prin care ajungem şi mai aproape de consumatori. Îi invităm cu drag pe gălăţeni, şi nu numai, să petreacă alaturi de cei dragi. Îi aşteptăm în primele două zile din august cu bere bună şi multă veselie. Le-am pregatit o mulţime de surprize anul acesta: de la concursurile amuzante şi standurile speciale, până la mâncarea tradiţională alături de berea întotdeauna proaspătă şi rece,” a declarat Cristina Gherman, Senior Brand Manager Timisoreana. 

Serbările Timişoreana au loc pe 1 şi 2 august începând cu ora 14:00, în Parcarea Shopping City Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu