Se modifică zonele de impozitare din municipiul Galaţi (DOCUMENT) Recomandat

Vineri, 14 Octombrie 2022 12:45
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Începând cu data de 01 ianuarie 2023, zonarea teritoriului municipiului Galaţi va suporta modificări importante.

În acest sens, Primăria municipiului Galaţi a pus în dezbatere publică proiectul de modificare a zonelor de impozitare din municipiu, iar gălăţenii pot transmite propuneri, sugestii şi opinii cu valoare de recomandare până la data de 22 octombrie 2022, pe email: petrina.horghidan@primariagalati.ro sau prin poştă, la Registratura Generală a instituţiei din Galaţi din strada Domnească nr. 54 şi pot cere informaţii suplimentare la numărul de telefon: 0236-307.730.

Totodată se va modifica şi delimitarea zonelor de impozitare a terenurilor arabile situate în intravilanul şi extravilanul municipiului Galaţi, înregistrate în Registrul Cadastral al Parcelelor F11 Galaţi Est şi F11 Galaţi Vest.

Printre modificările aduse este demn de remarcat că strada Domnească va fi inclusă în zona A de impozitare, în întregime, în zone superioare de impozitare vor intra şi str. 13 decembrie 1918, unele părţi din Alexandru Moruzzi, Arcaşilor, Enachiţă Văcărescu, Feroviarilor, o parte din George Coşbuc etc.

! Listele complete cu modificările propuse privind zonarea teritorială a municipiului Galaţi le puteţi consulta în documentul ataşat!

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu