Restricţii de trafic pe strada Siderurgiştilor, până pe 30 martie Recomandat

Vineri, 05 Martie 2021 14:46
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În vederea executării lucrărilor din cadrul proiectului „Modernizare linii tramvai şi carosabil străzile Siderurgiştilor şi 1 Decembrie 1918“, Primăria municipiului Galaţi a anunţat că se impun o serie de restricţii de trafic, astfel:
- în perioada 08.03.2021 - 30.03.2021, traficul rutier va fi restricţionat pe str. Siderurgiştilor, sensul de mers către Inelul de Rocadă, pe tronsonul cuprins între str. Doja şi str. Brăilei; rutele ocolitoare recomandate pe durata închiderii acestui tronson sunt:
1. str. Brăilei - str. Prelungirea Brăilei - str. Gheorghe Asachi - str. Anghel Saligny (tur - retur);
2. str. Brăilei - str. Prelungirea Brăilei - str. Neajlov - str. Gheorghe Asachi (doar pe direcţia de mers către str. Gheorghe Asachi).
- pe partea dreaptă a b-dului Siderurgiştilor, pe tronsonul cuprins între str. Brăilei şi str. Gheorghe Doja, pe direcţia de mers către Piaţa Energiei, traficul rutier se va desfăşura ca în prezent, doar pe o singură direcţie;
- tronsonul de stradă cuprins între str. Anghel Saligny şi Piaţa Energiei, aflat momentan în lucru, va fi redeschis circulaţiei autovehiculelor până pe 08.03.2021.
„Menţionăm că instalaţia de semaforizare din intersecţia dintre bdul Siderurgiştilor şi str. Anghel Saligny va fi repusă în funcţiune după finalizarea lucrărilor la calea de rulare a tramvaiului. Pentru desfăşurarea fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto şi pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Atragem atenţia că mutarea sau deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepseşte conform prevederilor legislaţiei în vigoare“, menţionează municipalitatea.

Modificări în circulaţia unor mijloace de transport în comun

Totodată, ca urmare a lucrărilor de pe strada Siderurgiştilor, începând cu data de 08 martie 2021 vor interveni modificări în circulaţia unor mijloace de transport în comun:
1. Traseele 7, 39 şi 22 pe tur la intersecţia str. Siderurgiştilor cu str. Gheorghe Doja nu vor mai vira la stânga pe str. Siderurgiştilor, ci vor continua înainte spre intersecţia cu str. Anghel Saligny - str. Anghel Saligny - str. Gheorghe Asachi - str. Prelungirea Brăilei cu reîncadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.
2. Traseele 19 şi 20 pe tur la intersecţia str. Lebedei cu str. Gheorghe Asachi nu vor mai merge înainte spre str. Siderurgiştilor, ci vor vira la dreapta pe str. Gheorghe Asachi - str. Prelungirea Brăilei cu încadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat.
3. Traseele 11, 17 şi 18 pe tur la intersecţia str. A Saligny cu str. Gheorghe Doja nu vor mai vira pe str. Gheorghe Doja spre str. Siderurgiştilor, ci vor continua pe str. Anghel Saligny - str. Gheorghe Asachi - str. Prelungirea Brăilei cu încadrare în traseu în Inelul de Rocada. Returul rămâne neschimbat, precizează Primăria Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu