Puzderie de şoferi beţi prinşi în trafic

Marți, 03 Noiembrie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii gălăţeni au avut la acest sfârşit de săptămână o serioasă „recoltă” de şoferi beţi depistaţi la volan. Cea mai mare dintre cele şapte alcoolemii depistate a fost de 1,06‰. În primul caz poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, au depistat un bărbat de 37 de ani din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Lozoveni, sub influenţa alcoolului. Testat cu aparatul Drager, conducătorul auto avea o îmbibaţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei. 

Mai apoi, poliţiştii Secţiei 4 Galaţi au depistat pe strada Milcov un bărbat de 31 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager şi s-a dovedit că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei. 

În altă zi, poliţiştii din comuna Băleni au depistat un bărbat de 45 de ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, dovedindu-se că avea o îmbibaţie alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei.

A venit apoi rândul poliţiştilor din comuna Tudor Vladimirescu, care au depistat un bărbat de 64 de ani din localiatate, în timp ce conducea autoturismul, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto, fiind testat cu aparatul Drager, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei.

Din nou la Galaţi, poliţiştii Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat care conducea autoturismul, sub influenţa alcoolului. Şoferul fiind testat cu aparatul Drager, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei. 

La Lieşti, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au depistat un bărbat de 39 de ani din localitate, în timp ce conducea autoturismul, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto fiind testat cu aparatul Drager, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei. 

Ultimul caz al seriei a fost tot la Lieşti. Poliţiştii din comună au depistat un bărbat de 58 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul, sub influenţa alcoolului. Conducătorul auto fiind testat cu aparatul Drager, avea o îmbibaţie alcoolică de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilrea alcoolemiei.

„În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pe numele conducătorilor auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa alcoolului”, a precizat cms. Ştefan Gohoreanu, de la IPJ Galaţi. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu