Proiect aprobat! Liceul „Paul Dimo” modernizat cu bani din PNRR Recomandat

Vineri, 03 Februarie 2023 12:09
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Primăria municipiului Galaţi informează că a fost aprobat pentru finanţare, în cadrul PNRR, proiectul privind renovarea Liceului Tehnologic „Paul Dimo”, în valoare de 3,9 milioane de euro.
Proiectul vizează patru clădiri ce cuprind: corpul cu săli de clasă, atelierul, cantina şi căminul. Astfel, s-au prevăzut în principal lucrări de reabilitare termică a clădirilor, reabilitarea sistemului de încălzire şi de furnizare a apei calde, instalarea/reabilitarea sistemului de ventilare, modernizarea instalaţiilor de iluminat, instalarea unor sisteme alternative pentru producerea energiei, instalarea de staţii pentru încărcarea maşinilor electrice precum şi alte tipuri de lucrări conexe.
Proiectul "Renovarea energetică a Liceului Tehnologic «Paul Dimo» (corpurile C1, C5, C10, C12)", în valoare de 19.752.282,56 lei (3.950.456,512 euro), se adaugă altor proiecte importante ale Primăriei municipiului Galaţi. Astfel, Primăria municipiului Galaţi are aprobate pentru finanţare până acum în cadrul PNRR nu mai puţin de 60 de proiecte de aproximativ 129 de milioane de euro, potrivit Biroului de presă al Primăriei municipiului Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu