Producţia gălăţeană "Cafe Journal" păşeşte în lumea internaţională a filmelor

Marți, 28 Aprilie 2015 00:00
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La un an de la lansare oficială a peliculei 100% gălăţene "Cafe Journal", realizatorul ei, Ciprian Braşoveanu, anunţă că filmul a fost selecţionat în cadrul festivalului internaţional de film „Three Cities Online Festival & Conference”, care va demara peste aproximativ o lună.

"TCOFC este un festival organizat online, propunându-şi să capteze un public cât mai larg din întreaga lume. Însă pe lângă platforma online vor avea loc proiecţii speciale şi conferinţe în 3 oraşe, de unde şi numele festivalului: New York, SUA (16 mai), Santo Domingo, Republica Dominicană (20 mai) şi Los Angeles, SUA (23 mai). Filmul „Cafe Journal” este printre cele doar câteva filme selectate la categoria „lung-metraj”, ceea ce mă onorează şi mai mult. Cu această ocazie mulţumesc încă o dată întregii echipe a filmului, cât şi acelora care au sprijinit acest proiect, fie doar şi cu un gând bun. Participarea la acest festival e o mică răsplată pe care o ofer celor implicaţi în producţia acestui film. Filmul este listat pe site-ul oficial al festivalului la secţiunea Feature Movies - Feature Film", după cum a anunţat Ciprian Braşoveanu, actorul, regizorul şi realizatorul acestui film. 

Cafe Journal este un film fără buget care îşi  centrează povestea pe Tudor, un tânăr care este photophobic şi insomniac şi care primeşte o vizită nocturnă neaşteptată care îl va conduce la o cafenea misterioasă care funcţionează doar pe timp de noapte. 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu